, CarPro Iron X Metallpartikkelfjerner

CarPro Iron X Metallpartikkelfjerner

269.00 kr

Fjerner metall-partikler (flyverust) bedre enn noen sinne! Denne erstatter vanlig Iron X, og er vår nye favoritt!

CarPro Iron-X Snow foam dyprenser billakk, glass, krom og felgene ved å fjerne skadelige jernpartikler (Flyverust). Iron X Snow Foam åpner opp porene i lakken mens du vasker bilen, løsner og fjerner luftbårne metall partikler, før de kan føre til ytterligere skade (som å starte rust-prosessen).

Iron X Snow Foam er også en avansert blanding av avfettingsmidler, slik at den har kraft nok til å løse opp vanskelig veistøv, asfaltrester og saltrester. Etterlater en helt ren lakk, klar for polering/ voksing.

Detailed Information Description

CarPro Iron-X Snow Soap er helt fenomenal på å fjerne mekaniske forurensinger i lakken, samtidig som den klarer å fjerne de kjemiske, som f.eks. asfaltrester, salt og trafikkfilm. Hvis du har polert noen biler, eller er professionell detailer, vet du sikkert at glans først og fremst kommer fra en lakk som er fri for forurensinger.

Ved å bruke en claybar, kan du fjerne flyverust og andre makiniske lakkskader effektivt, men du klarer ikke å fjerne alle jernholdige (piggstøv)  så effektivt, og samtidig rense lakken for olje og asfaltrester. Rester etter dette kan ofte hindrer glans og refleksjon på lakkerte flater, og du oppnår ikke et fullstendig perfekt resultat.

Det estetiske er ikke eneste grunnen til at vi har blitt så forelsket i CarPro Iron-X Snow Soap. Ved å kombinere denne med en clay-klut, vil du oppnå er ren – absolutt ren – overflate, klar for polish og voks. Og du vil gjøre det på rekord tid, med minimal fare for å skade lakken i prosessen.

CarPro Iron-X Snow Soap gir en så god smøring til clay-kluten, at den er en fryd å jobbe med, samtidig som den ikke bare frigjør metallpartikkler i lakken, den løser også opp olje- og asfaltbaserte rester.

CarPro Iron-X Snow Soap gir et tykt, «barbeskum» som fungerer godt sammen med en skumkanon eller lavtrykks-sprøyte med skumdyse. Den er også usedvanlig drøy i bruk!

Ved at den gir et så tykt skum, betyr det også at den blir hengende fast op vertikale flater, og renner ikke bort. Dermed får den tid til å virke i dybden, og rengjøre grundigere.

Egenskaper

  • Høy smøreevne
  • pH-balansert
  • Inneholder avfettingsmidler som løser opp trafikkfilm og vanskelig skitt som asfalt og olje
  • Produserer tykt skum som hefter seg til alle overflater
  • Fjerner metallspon og piggstøv (flyverust)
  • Skifter farge når den kommer i kontakt med metallpartikler
  • Trygg for alle typer lakk
  • Vil ikke påvirke holdbarheten av sealer og polymerbasert lakkforsegling

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Back to Top
Close Zoom